Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Sähkö-Vendelinille kumppanin ketteryys on avaintekijä

Haapaniemenkatu 5:n saaneerauskohde valaistiin Imperialin Profi-valoviivoilla ja Glo Spot Mini -kosketinkiskovalaisimilla tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti.

 

Toimitilamuutoksiin ja saneerauksiin erikoistunut Oy Sähkö-Vendelin Ab on tehnyt yhteistyötä EL-Parts Oy:n kanssa jo vuosien ajan. Helsingin Hakaniemessä entisen separaattoritehtaan saneeraus on tähän mennessä isoin yhteinen projekti. Kiinteistössä toimii markkinointi- ja viestintäpalveluita tarjoava Miltton sekä Supercellin Hive-koodikoulu.

EL-Partsin valaistuksen tuotepäällikön Riku Kurjen mukaan kohteen valaistus suunniteltiin yhdessä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja käyttäjän kanssa. ”Urakassa oli tehty alustavaa suunnittelua, ja pöydällä oli esimerkkejä valaisimista. Saimme tarjota valaistusratkaisuja annettujen raamien mukaan. Mietimme suunnittelijoiden ja urakoitsijan kanssa yhdessä, mikä voisi olla hyvä kokonaisuus.”

Lopullinen valaistus rakentui Imperial Profi -valoviivavalaisimista: 5 metrin pituiset valoviivat katossa valaisevat tilat näyttävästi. Lisäksi kohteeseen asennettiin Imperialin Glo Spot Mini -kosketinkiskovalaisimia, jotka oli räätälöity tehtaalla kohteen vaatimusten mukaisiksi.

Projekti alkoi loka-marraskuussa, valaisintoimitukset käynnistyivät maaliskuussa ja saneerattu kohde avattiin kesä-heinäkuussa. Riku Kurjen mukaan yhteistyö urakoitsijan ja suunnittelutoimisto Rejlers Finlandin kanssa oli sujuvaa ja urakka pysyi aikataulussa. Samaa sanoo Anton Pehkonen Sähkö-Vendeliniltä. ”Yhteistyö oli onnistunutta, kaikki meni sovitun mukaisesti.”

EL-Partsin kustannustehokkaat valaistusratkaisut

”Haemme vaihtoehtoisia suunnitelmia varsinkin hinnakkaammissa kohteissa, kun pyritään kilpailukykyisempään vaihtoehtoon. Urakoitsija tietää, että sen voi saada samalla laatutasolla toimitettua vaihtoehtoisesta paikasta ja pienemmillä kustannuksilla”, Sähkö-Vendelinin Anton Pehkonen kertoo.

EL-Parts on ollut vahvasti valaistuksessa mukana jo vuodesta 1989, joten ammattitaitoa tarjota asiakkaalle visuaalisesti, teknisesti ja laadullisesti vastaavia tuotteita kuin alkuperäisessä suunnitelmassa löytyy.
”Suorien hankintakanavien käyttö ja turhien välikäsien puuttuminen mahdollistaa merkittävätkin kustannussäästöt”, EL-Partsin myyjä Juha Hällström täydentää

EL-Partsin Juha Hällstörm ja Anton Pehkonen Sähkö-Vendeliniltä ovat tyytyväisiä koko projektiin ja lopputulokseen.

Teksti: Yhteistyössä HR With You Oy:n viestintä