Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

EL-Parts toimitti pistorasiapylväät Helsingin paraatipaikalle

Urakoitsija Amplit Oy on talotekniikan asiantuntija ja vastaa myös projektien jälkeisistä huolloista ja kunnossapidosta. Amplit valitsi EL-Parts Oy:n toimittamaan monipuolisen valikoiman pistorasiapylväitä Helsingin paraatipaikalla, Keskuskatu 7:ssä, sijaitsevan toimistorakennuksen 5-kerroksen saneerausprojektiin.

 

Neuvotteluhuoneissa minipistorasiapylväät sijoitettiin pöytien alle. Tähän kohteeseen toimitettiin poikkeuksellisen paljon seinäkiinnitteisiä sähkö- ja datajakeluratkaisuja. 

Amplit haluaa kumppaniltaan joustavuutta ja räätälöitäviä ratkaisuja

Amplitin projektipäällikkö Tomi Saloranta on tehnyt EL-Partsin Heikki Erämaan kanssa ennenkin yhteistyötä, joten hänellä oli tiedossaan sähkötarviketukun mahdollisuudet ja toimintatavat.

Saneerauskohteeseen tarvittiin monenlaisia ratkaisuja: erimittaisia ja erivärisiä pistorasiapylväitä sekä ylä- ja alajakeluratkaisuja. EL-Partsin kotimaiset Elife-pistorasiapylväät ovat täysin räätälöitävissä eikä tilaukselle ole minimimääriä. Pylväitä saa 1-, 2-, ja nelipuoleisena ja 400 mm kokoisesta 6,4 metrin korkuiseen pylvääseen. Saatavilla ovat kaikki RAL Classic sävyt. 

”Kohteessa käytettiin monipuolisia ratkaisuja. Neuvottelutiloissa minipistorasiapylväät sijoitettiin pöytien alle. Valtaosassa yläjakelussa on jalustalla seisovia pylväitä, mutta tähän kohteeseen meni enemmän seinäkiinnitteisiä sähkö- ja datajakeluratkaisuja sekä myös tuolien alle sijoitettavia minipylväitä.” EL-Partsin vastuumyyjä Heikki Erämaa kertoo.

EL-Partsin toimialajohtaja Vesa Kemppinen vieraili kohteessa katsomassa onnistunutta lopputulosta. Tomi Saloranta suosittelee EL-Partsia vastaaviin projekteihin.

Muuntojoustavat ja asennushelpot pistorasiaratkaisut

Yläjakeluun kytketyissä pylväissä suurin tavoite on muuntojoustavuus, eli tiloja voidaan muokata tulevaisuudessa edullisesti, ja työpisteitä voidaan lisätä tai muuttaa niiden paikkoja. EL-Parts toimittaa pistorasiapylväät valmiilla liittimillä, eli ne vain napsautetaan kiinni. 

Talotekniikan asiantuntijan Amplit Oy:n Saloranta ja Erämaa saavuttivat yhdessä pallottelemalla ratkaisun, joka huomioi myös asennushelppouden työmaalla. Amplit on tyytyväinen projektiin. Iso painoarvo toimittajan valinnassa oli EL-Partsin joustavuudella ja ketteryydellä odottamattomien muutosten sattuessa. Tässäkin projektissa tuli muutoksia, mutta toimitukset pysyivät aikataulussa.
”Budjetti rajasi toimittajavalintaa ja hinnan piti olla kohdallaan.” Tomi Saloranta kertoo. Hän suosittelee EL-Partsia vastaaviin projekteihin ja toteaa, että EL-Parts on erittäin potentiaalinen vaihtoehto tulevissa hankkeissa. Erämaa kiittelee Amplitin ammattimaisuutta. Aikataulutus on kunnossa ja vaatimukset selkeitä. Keskuskadun kohteen saneerausurakointi kesti vuoden ja kaksi kuukautta.

Kaksi kolmasosaa EL-Partsin toimituksista on räätälöityjä. Urakoitsija esittää suunnitelman, jonka perusteella EL-Parts tekee vaihtoehtoisen suunnitelman mukaan lukien mallinnospiirrokset ja hyväksyttää ne tilaajalla. Palvelumallilla pystytään tarjoamaan kustannustehokkaampi kokonaisuus, joka rakentuu oman Elife-tuotemerkin tuotteisiin. Näissäkin tuotteissa ylimääräisten käsien määrä on pienempi ja hinnat pysyvät kurissa.

Teksti: Yhteistyössä HR With You Oy:n viestintä