Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

ABB tuotteiden varastovalikoima laajenee

9.8.2016

ABB IP20 KESKUKSET JA DATA-ASENNUSKOTELOT

Sisätiloihin asennettavaan Näpsä Smart-ryhmäkeskukseen on keskitetty koko kodin sähkönjakelu sekä mahdolliset ohjaukset. Ryhmäkeskuksen rinnalle on mahdollista asentaa erillinen kotelo, johon voidaan sijoittaa kaikki taloautomaation tai kodinohjausjärjestelmän vaatimat keskuslaitteet. Näpsä Smart keskuksissa on markkinoiden parhaat kaapelointitilat sekä riittävästi laajennusvaraa.

Ryhmäkeskukset-data ja data-asennuskotelot täyttävät Viestintäviraston uusimmat määräykset dataosan suhteen. Näihin keskuksiin voidaan sijoittaa kaikki tiedonsiirron edellyttämät laitteet.

ABB MODUULIKOJEET

ABB:n johdonsuojakatkaisijat suojaavat järjestelmiä ylikuormilta ja oikosuluilta. Johdonsuojakatkaisijan jousiliittimien avulla lisäät toimintojen luotettavuutta ja turvallisuutta eliminoimalla löysät liitokset sekä säästät jopa 30% asennusaikaa.

ABB:n korkea laatuiset ja luotettavat vikavirtasuojakytkimet ovat summa-virtamittaukseen perustuvia suojalaitteita, jotka kytkeytyvät pois päältä, jos järjestelmästä vuotaa virtaa maahan.

Kattavan ABB:n ylijännitesuojamallistomme tuotteet suojaavat ukkosvaurioilta ja ylijännitteiltä. Ylijännitesuojat rajoittavat verkon ylijännitearvot verkkoon kytketyille laitteille sopiviksi ja vähentää merkittävästi esim. tuotannon katkoksia. Kampanjan Plug-in mallien vaurioituneet suojat voi vaihtaa DIN-kiskolta komponenttia irrottamatta.

ABB moduulikojeiden ominaisuudet ja laatu ovat huippuluokkaa. Niiden avulla työskentely sujuu turvallisesti ja nopeasti. Moduulikojeet sisältävät paljon erilaisia toimintoja, jotka voidaan liittää olemassa oleviin järjestelmiin. Laitteiden käyttö tuottaa merkittäviä etuja käyttäjille.