← Ajankohtaista

Haemme EL-Parts Oy:lle kahta asiakasvastuullista sähkötarvikemyyjää

11.10.2018

EL-Parts Oy tarjoaa tehtävissä aloittaville työntekijöille vakituisen työpaikan sekä mielenkiintoiset tehtävät asiantuntevan ja mukavan tiimin parissa. Tehtäviin perehdytetään oman organisaation tuella. Yritys on kasvava, joten urakehitykselle on myös hyvät mahdollisuudet. Yrityskulttuuri on hyvinvointiin panostava ja huumorintajuinen. Uudehkot toimitilat sijaitsevat Tuusulassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Asiakasvastuullinen sähkötarvikemyyjä, 2 paikkaa

Myyntialueena on koko Suomi ja tehtävänä on vastata myynnistä sähköliikkeille. Työpiste sijaitsee Tuusulassa tai Tampereella ja työnkuvaan kuuluvat myös asiakaskäynnit. Myyjän tehtäviin haemme henkilöitä, joilla on jonkin verran aiempaa kokemusta myynnistä ja halua tutustua uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin sekä tarjota heille hyvää asiakaspalvelua. Kokemus sähkötarvikkeista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tuotteisiin järjestetään perehdytys. 

Sosiaalisuus, pitkäjänteisyys ja tekninen suuntautuminen ovat hyödyllisiä ominaisuuksia hakijalle. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä MS Officen ja jonkin CRM-järjestelmän käyttökokemusta. Kaupallisen tai teknisen alan opinnot ovat hyvä pohja tehtävään.


Jos tunnistat itsesi kuvauksista ja kiinnostuit tehtävästä, ilmoita itsestäsi mahdollisimman pian, viimeistään 26.10.2018, lähettämällä cv ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@hrwithyou.fi. Kerro otsikossa mitä tehtävää haet. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 5244 096 (Reija Laurell, HR) tai sähköpostitse reija.laurell@hrwithyou.fi.