Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

Tule meille töihin!

11.10.2021

Haemme nyt asiakaspalvelijaa ja varastotyöntekijää täydentämään henkilökuntaamme.

Jos tunnistat itsesi alla olevista kuvauksista, hae tehtäviä mahdollisimman pian, viimeistään 24.10.2021, lähettämällä cv ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@hrwithyou.fi. Kerro otsikossa mitä tehtävää haet.
Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 0405244096/ Reija Laurell tai sähköpostitse reija.laurell@hrwithyou.fi.
 
Asiakaspalveluhenkilö vastaa asiakaspalvelusta eri viestintäkanavissa. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia tehtäviä yrityksen eri sidosryhmien kanssa. Työ vaatii suomen kielen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi hakijalle. Hyvät tietotekniset taidot ovat edellytys tehtävien hoitamiselle.
 
Etsimme tehtävään myyntihenkistä, oppimishaluista ja yhteistyökykyistä henkilöä. Työkokemus asiakaspalvelutyöstä on hakijalle eduksi. Perehdytämme tuotteisiin, eikä niistä tarvita aiempaa tuntemusta. Tekninen suuntautuminen ja kiinnostuneisuus on tärkeää.
 
Tarjoamme tehtävässä aloittavalle työntekijälle vakituisen työpaikan sekä mielenkiintoiset tehtävät asiantuntevan ja mukavan tiimin parissa. Työaika on säännöllinen joustava päivätyö ja perehdyttämisjakson jälkeen on mahdollista työskennellä joko konttorilla tai etänä.
 
 
Varastotyöntekijä työskentelee kuuden hengen tiimissä. Tehtäviin kuuluu monipuolista varastotyötä, tuotantotyötä, kiinteistön hoidon tehtäviä sekä osallistumista työturvallisuuden ja järjestyksen ylläpitämiseen. Työtä tehdään kahdessa eri vuorossa (aamu 7:00-15:00 ja ilta 9:30-17:30).
 
Kokemus vastaavista tehtävistä logistiikka-alasta ja varastohallinnasta auttaa tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Useiden samanaikaisten tehtävien hallinta, järjestelmällisyys ja kokonaisuuden hahmottaminen ovat olennaisia taitoja tehtävässä menestymiseksi. Työssäsi käsittelet erilaisia trukkeja ja muita työkaluja, joten niiden käytöstä tulee olla kokemusta. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.
 
Tarjoamme valittavalle työntekijälle vakituisen kokopäivätyön kotimaisessa yrityksessä sekä siistin työympäristön ja mukavan tiimin, jonka kanssa tehdä töitä. Tehtäviin perehdytetään oman organisaation tuella. Yrityskulttuuri on hyvinvointiin panostava ja huumorintajuinen. Uudehkot toimitilat sijaitsevat Tuusulassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.