Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

UUTTA: SG-valaisimet valikoimaamme

8.6.2018

SG on erikoistunut koti- ja projektimarkkinoille tarkoitettuihin valaisimiin. SG-tuotteiden designin ja toimivuuden tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisuus luoda houkuttelevia, helposti asennettavia ja ympäristöystävällisiä valaistusratkaisuja.

SG Armaturen on Norjassa vuonna 1990 perustettu yritys, jonka pääkonttori ja keskusvarasto on Lillesandissa. Yhtiö toimii yli 30 maassa ympäri maailman, sillä on tytäryhtiö myös Suomessa. Yrityksellä on omat design-osastot Lillesandissa ja Odensessa, jotka ovat erikoistuneet koti- ja projektimarkkinoille tarkoitettujen valaisimien suunnitteluun. Tuotekehityskeskuksessa Odensessa suunnitellaan myös valaistusratkaisuja suurempiin projekteihin.

Tuotekehitys ja tuotanto

SG-tuotteiden muotoilulle on tunnusomaista helppo asennus, toimivuus ja selkeä rakenne. SG panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, jotta se voi tarjota asiakkailleen parhaista teknisistä ratkaisuista koostuvan täydellisen tuotevalikoiman. SG-tuotteet täyttävät kaikki korkealle materiaalilaadulle ja kierrätettävyydelle asetetut vaatimukset. Pohjoismainen ilmasto asettaa korkeat vaatimukset materiaaleille ja edellyttää oikeita materiaalivalintoja tuotekehitysvaiheessa. SG painottaa sekä sisä- että ulkovalaisimien tuotannossa korkealaatuisten seosten käyttöä. Tuotteet kulkevat erittäin tiukan laadunvalvonnan läpi ja täyttävät kaikki voimassa olevat eurooppalaiset standardit ja turvamääräykset.

Takuu

SG Armaturen Oy myöntää tuotteilleen 5 vuoden valmistusvirheet kattavan takuun. Eräillä tuotteilla on jopa 10 vuoden takuu. Takuu astuu voimaan dokumentoidulla asennushetkellä, kun valtuutettu asentaja on asentanut tuotteen käyttöohjeen mukaisesti.

Klikkaa tästä SG-valikoimaamme.