Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

EL-PARTSilla kaksi uutta ammattilaista

5.6.2020

EL-PARTSin henkilökunta vahvistui kesäkuun alussa kahdella, kun Camilla Sjöblom aloitti myynnissä ja Jonatan Tast asiakaspalvelussa. 

Camillalle sähköala on jo ennestään tuttu. Hän siirtyi meille sähkökaupan b2b-myynnistä. Sitä ennen Camilla oli ehtinyt hankkia sähköasentajan paperit ja työskennellä sähköurakoinnin ja turvalaiteasennuksen parissa.

”Paljon kauppaa ja onnistumisia,” Camilla vastaa, kun häneltä kysytään, mitä hän odottaa uudelta työltään.

Camillan tavoittaa numerosta 050 535 3992 tai sähköpostilla camilla.sjoblom@elparts.fi

Jonatan tulee osaksi asiakaspalvelua. Jonatanilla on aiempaa asiakaspalvelukokemusta Motonetistä ja Wurthiltä. Jonatanin tavoitteena on valmistua keväällä 2021 Laurean AMKsta projektijohtamisen tradenomiksi. Kesän ajan hän tekee täyttä päivää ja syksyllä koulun ohella osa-aikaisesti.

”Vaikka tekninen ala on minulle tuttu, niin työni on ennen pyörinyt pääsääntöisesti erilaisten kemikaalien, kiinnitystarvikkeiden sekä työkalujen ihmeellisessä maailmassa. Hyppäsin sähkötuotteiden pariin hieman laatikon ulkopuolelta, joten erityisesti alan sekä tuotteiden tuntemusta lähden ennen kaikkea itsessäni kehittämään. Uskon, että olen tällä hetkellä juuri siinä paikassa, jossa pääsen oppimaan paljon uutta, sekä hyödyntämään jo opittuja taitoja ja käytänteitä niin koulutuksen kuin työkokemukseni kautta. Minut on otettu täällä hyvin vastaan, ja uskon että hyvä meininki välittyy myös asiakkaille. Odotan uudelta työltäni paljon vastuuta, uusien työtapojen omaksumista ja tietysti uusiin kollegoihin sekä asiakkaisiin tutustumista,” Jonatan kertoo odotuksistaan uudesta työstä.

Jonatanin tavoittaa numerosta 050 535 4052 tai sähköpostilla jonatan.tast@elparts.fi