Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

EL-PARTSilla aloitti neljä uutta ammattilaista

28.2.2018

EL-PARTSin henkilökunta vahvistui neljän miehen voimin: Andrei Toikka ja Niko Piispa aloittivat uusina myyjinä ja samaan aikaan aloittivat myös valaistuksen tuotepäällikkö Riku Kurki ja varastopäällikkö Jukka Ronkainen.

Uusi valaistuksen tuotepäällikkömme Riku Kurki tuo mukanaan runsaasti kokemusta valaistuksesta. Hänellä on takanaan yli 10 vuoden työkokemus alalta. Viimeiset viisi vuotta Riku on työskennellyt Fagerhultilla teknisenä asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Koulutukseltaan Riku on sähkötekniikan insinööri (AMK).

"Halusin päästä laajentamaan osaamistani valaistuksen parissa ja siihen EL-PARTS Oy:n tuotepäällikön monipuolinen toimenkuva sopi erinomaisesti. Uskon että pääsen tässä työssä hyödyntämään valaistusalalta kertynyttä kokemusta ja odotan innolla pääseväni kehittämään EL-PARTSin valaistuspuolta entistä paremmaksi."

Rikun tavoittaa numerosta 045 670 5653 tai sähköpostilla riku.kurki@elparts.fi

Sähköasentaja Andrei Toikka tuo myyntitiimiimme kentän kuulumisia.

”Odotan uudelta työltä EL-PARTSilla sopivasti haasteita; uusien asioiden oppista ja omien tavoitteiden saavuttamista. Vahvimmillani olen asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisessa ja paineen alla työskennellessäni. Haluan työskennellä yrittäjämäisellä asenteella kelloa katsomatta asiakkaiden tarpeiden mukaan.”

Andrein tavoittaa numerosta 050 568 1674 tai sähköpostilla andrei.toikka@elparts.fi

Alan uusimmalla opilla myyntitiimiämme vahvistaa sähkötekniikan insinööriksi (AMK) juuri valmistumassa oleva Niko Piispa. Aiemmat työkokemukset Nikolta on enimmäkseen rakennushommista, mutta myös sähköasentajan töistä löytyy kokemusta.

”Uskon, että pääsen EL-PARTSilla kehittämään ammatti- ja tietotaitojani entisestään. Odotan kovasti myös yhteistyötä asiakkaiden kanssa.”

Nikon tavoittaa numerosta 050 344 4833 tai sähköpostilla niko.piispa@elparts.fi

Varastopäällikkö Jukka Ronkaisella on kokemusta varastotoiminnasta, logistiikan ja kuljetusten hallinnasta lähes 20 vuotta. Hän on toiminut varastolla myös työnjohtajana ja esimiehenä.

”Ensivaikutelma EL-PARTSista on tosi positiivinen, homma on ollut mielenkiintoista ja uudet työkaverit ovat ottaneet hyvin vastaan. Tuntuu olevan hyvä tekemisen meininki päällä ja itsellekin tärkeä ja tuttu ”asiakkaalle näitä hommia tehdään”- asenne tulee selkeästi esiin koko organisaatiossa. Päivät kuluvat nopeasti uusia asioita opetellessa ja niitä on kyllä riittänyt.”

Jukan tavoittaa numerosta 050 3130 563 tai sähköpostilla jukka.ronkainen@elparts.fi