Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

Webasto Pure -latausasemat nyt EL-PARTSilta!

6.4.2018

Sähköautot ja hybridit yleistyvät ja toimivien latausjärjestelmien kysyntä lisääntyy jatkuvasti. Autolämmitysjärjestelmistään tunnettu Webasto toi markkinoille kuluttajakäyttöön tarkoitetun sähköauton Webasto Pure -latausaseman, joka on saatavilla EL-PARTSin varastovalikoimasta.  

 

Webasto Pure on kuluttajakäyttöön tarkoitettu, helppokäyttöinen sähköauton latausasema, jonka voi kiinnittää esimerkiksi omakotitalon seinään. Latausasemassa on 4,5 metrinen Type 2-latauspäällä varustettu latausjohto, joten autoa ei tarvitse ajaa kiinni latauspisteeseen. Laitteen latausteho on kytkentätavasta riippuen 3,6 kW - 22 kW. Webasto Pure syöttää autolle sen salliman tehomäärän vaihtojännitettä ja auton oma järjestelmä hoitaa loput.

Webasto Pure -latausaseman voi asentaa vain sähköalan ammattilainen. Toimiakseen Webasto Pure tarvitsee kiinteän vähintään 230V-verkkoliitännän. Latausasemassa on sisäänrakennettu 6mA-tasajännitteentunnistus, sen lisäksi jokaisella latausasemalla täytyy olla oma vikavirtasuoja (vähintään 30mA:n AC laukaisuvirta).

Webasto Pure -latausasema on ollut käytössä myös EL-PARTSin kiinteistössä helmikuun alusta asti.