Älyvalaistuksen ohjaus

Älykkäät kodinohjausjärjestelmät yleistyvät kovaa vauhtia. EL-Partsin tarjoamasta valikoimasta löydät älykkään valaistuksen ratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin. Valikoimassamme on useamman toimittajan tuotteita ja asiantunteva myyntimme auttaa sinua mielellään valitsemaan oikean ratkaisun kohteeseesi!

Älykkääseen valaistuksen ohjaukseen on useita erilaisia teknologioita sekä järjestelmiä. Tällaisessa tilanteessa osa järjestelmistä sopii paremmin osaan kohteista kuin toiset.  Valikoimastamme löydät pienistä kotisaneerauksista suuriin projekteihin. Tutustu alta neljän toimittajamme ratkaisuihin. 

Schneider Electric Wiser

Wiser on Scnheider Electricin langattomasti ohjattava järjestelmä, joka koostuu tällä hetkellä Exxact -sarjaan soveltuvista kytkimistä ja himmentimistä sekä mihin tahansa kalustesarjaan sopivalla rele- sekä himmenninyksiköstä. Näiden avulla saat helposti rakennettua älykkään valaistuksen ohjausjärjestelmän mihin tahansa kotiin tai sen osaan. Järjestelmä ei vaadi mitään erityistä kaapelointia vaan voidaan asentaa olemassa olevaan kaapelointiin sellaisenaan eli se soveltuu todella hyvin myös saneerauskohteesiin. Wiser-järjestelmä toimii Bluetooth/Zigbee-teknologialla ja on yhteensopiva Amazon Echon sekä Google Homen kanssa. Wiser-järjestelmä laajenee vuoden 2020 aikana kovaa vauhtia kohti täydellistä älykodin ohjausjärjestelmää. 

Aurora AONE

Aurora Aone on täysin langattomasti toimiva täysin avoimeen Zigbee-standardiin pohjautuva järjestelmä. Avoimuuden ansiosta Aone-tuotteet toimivat saumattomasti yhteistyössä mm. Samsung Smarthings -järjestelmän, Amazon Echon, Google Homen sekä monen muun kanssa. Näin ollen Aone-valaistuksen ohjaus toimii todella hienosti osana täydellistä älykotia. Avoimen järjestelmän ansiosta loppukäyttäjä ei ole myöskään sidottu yhden valmistajan tuotevalikoimaan. Aone-järjestelmässä perinteiset kytkimet korvataan langattomasti toimivilla kytkimillä. Lopullinen valaistuksen ohjaus tapahtuu joko näillä kytkimillä, kännykällä tai järjestelmään sopivilla liiketunnistimilla tai muilla sensoreilla.

Auroran Aone - 4 helppoa askelta älykkään valaistuksen hallintaan

 Opple SMART

Opple Smart älykäs valaistuksenohjaus on bluetooth-teknologialla täysin langattomasti toimiva valaistuksen ohjausjärjestelmä. Valikoimasta löytyy kattavasti valmiita BLE (Bluetooth Low Energy) valaisimia. Tämän lisäksi voit käyttää järjestelmässä mitä tahansa Opplen valaisinta jos se varustetaan Smart Reley -releyksiköllä. Valaistuksen ohjausta voidaan hoitaa applikaatiolla tai valikoimasta löytyvillä painikkeilla ja sensoreilla. Järjestelmän käyttöönotto on sähköasentajan tai käyttäjän itse tehtävissä. Valikoiman osalta Opplen järjestelmä soveltuu loistavasti toimistoihin, varastohalleihin, tuotantotiloihin, joissa halutaan helposti asennettavaa ja käyttöönotettavaa järjestelmää.

Opple Smart - Helppo asettaa vain muutamalla vaiheella

ABB Free@Home

ABB:n Free@home-järjestelmällä voit ohjata talon tai asunnon valaistusta, lämmitys, tilanneohjauksia, kaihtimia ja markiiseja sekä ovipuhelinta. Järjestelmä on aina sähköasentajan asennettava ja se kaapeloidaan väyläkaapelilla. Saneerauskohteeseen on saatavilla langaton radiotaajuuden kautta toimiva järjestelmä. Itse järjestelmän ohjelmointi on joko asentajan tai loppukäyttäjän itsensä toteutettavissa.