Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

ELIFE PL valaisee tuotantotilat Sastamalassa

Sähkötyö Pasi Luhtanen toteutti HT Hi Tech Polymers Oy:n tehdashallin laajennuksen valaisun ELIFE PL -teollisuusvalaisimilla. Valintaan vaikutti tuotteen erinomainen hinta-laatusuhde ja asentajaystävällisyys. 

Pasi Luhtanen on lähes 30 vuoden kokemuksella pitkän linjan sähköammattilainen. ”Olen tehnyt töitä alalla 16-vuotiaasta asti. Oma yritys minulla on ollut viimeiset kuusi vuotta”, Luhtanen kertoo. Tyypillisiä töitä sastamalaiselle sähköyrittäjälle ovat maatilojen, omakotitalojen ja teollisuuskohteiden sähkötyöt.

Teollisuushallin laajennus

HT Hi Tech Polymers Oy on Luhtaselle entuudestaan tuttu asiakas: ”Kolme vuotta olen tehnyt heidän sähkötarpeensa ja yhteistyö jatkuu vielä tämänkin projektin jälkeen.” Nyt kyseessä oli vähän isompi projekti; teollisuushallin laajennus aloitettiin viime keväänä ja laajennus valmistui vuoden vaihteessa. Laajennuksen yhteydessä tehtiin muutoksia myös sähkösyöttöihin.ELIFE PL – Helppo valinta

Hallin laajennus valaistiin kokonaan ELIFE PL -teollisuusvalaisimilla. Päätös käytettävistä valaisimista oli Luhtaselle helppo: ”Tuote on tuttu entuudestaan, olen käyttänyt sitä muihinkin kohteisiin. Laatu ja hinta kohtaavat tuotteessa erinomaisesti ja valaisin on asentajaystävällinen.”

 

PL-valaisimet kiinnitettiin kattoon Suomen Kaapeliteiden valaisinkiskoilla. 

Onnistunutta yhteistyötä jo vuosien ajan

Yhteistyöhön EL-Partsin kanssa Luhtanen on tyytyväinen. Erityiskiitoksen saa koko asiakkuuden ajan samana pysynyt myyjä, Jarno Sandell, jonka kanssa yhteistyösuhde on toiminut hyvin. ”Arvostan, kun saan asioida saman myyntimiehen kanssa. Ja lisäksi on tietysti hienoa, kun myyntimiestä on mahdollista myös nähdä välillä”, Luhtanen toteaa.

Jarno Sandell ja Pasi Luhtanen kartoittavat teollisuushallin seuraavan osan valaisintarvetta. PL-valaisimet on tarkoitus vaihtaa myös hallin vanhaan osaan.