Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

11-kerroksinen arvokohde Hakaniemenrannassa – Räätälöinti ja hinta ratkaisivat kumppanivalinnan

Hakaniemenrantaan valmistui heinäkuun alussa komea saneerauskohde. Hotelli Hiltonin viereisessä toimistotalossa sijaitseva Wärtsilän vanha 11 kerroksinen pääkonttori saneerattiin kokonaisuudessaan ohjelmistotalo Vincit Oyj:lle, Salomaa Yhtiöille ja Maas Global Oy:lle. Pääurakoitsijan Rakennus Oy Antti J. Aholan sekä aliurakoitsijana toimineen Bravida Oy valaistuskumppanina toimi EL-Parts Oy. 

”Haimme vaihtoehtoisia, laadukkaita ja kilpailukykyisiä valaisimia kohteeseen. Monivuotisen kokemuksen perusteella otin yhteyttä EL-Partsiin ja kyselin heidän vaihtoehtojaan”, Bravidan talotekniikan päällikkö Risto Tiihonen kertoo yhteistyöstä.

EL-Partsin suorat hankintakanavat takaavat kustannustehokkuuden

EL-Partsin projektimyynnin johtaja Vesa Kemppinen kertoo vaihtoehtoisen valaisinsuunnitelman teon edenneen joutuisasti.

”Pääpositiolle löytyi erittäin kustannuskilpailukykyinen vaihtoehto tsekkiläisen Moduksen tuoteportfoliosta. Tuote täytti asetetut tekniset vaatimukset ja oli ulkonäöllisesti arkkitehdin ajatusten mukainen. Yhteistyö Sweco Talotekniikan suunnittelijan kanssa sujui hienosti”.

”Mallikappaleen katselmuksen jälkeen valittuun valaisimeen tehtiin hienosäätöä arkkitehdin, suunnittelijan ja projektipäällikön esittämien ajatusten mukaisesti. Valaisimen väri vaihdettiin mustaksi ja valaisimiin lisättiin musta reunus kohentamaan visuaalista ilmettä. Lisäksi tuotteen asentaminen nopeutui, kun muokkasimme liitäntälaitekoteloita asentajilta tulleen palautteen pohjalta”, Kemppinen täydentää.

Nykyaikainen ja moderni ratkaisu arvokiinteistöön

Valaistuksen tuotepäällikkö Riku Kurki EL-Parts Oy:stä on erittäin tyytyväinen ison projektin lopputulokseen, joka on nykyaikainen ja moderni ratkaisu.

”Valaistuksenohjaus toteutettiin nykyaikaisella valaistuksenohjausratkaisulla, missä kaikki ohjaus on integroitu valaisimiin. Ohjauksen läsnäolotunnistus ja automaattinen päivänvalo-ohjaus ohjelmoitiin etukäteen tehtaalla käyttöönoton vauhdittamiseksi”, Kurki kertoo.

Asentaminen helpottui ja nopeutui tuotteen räätälöinnin myötä.

”Työmailla arvostetaan asentamisen helppoutta, sillä valaisimet asennetaan tavallisesti urakan loppuvaiheessa, jolloin aikataulu on usein tiukka.”

Bravidan Tiihonen oli erittäin tyytyväinen valaistuksen lopputulokseen ja yhteistyöhön. Suorat hankintakanavat ja pienen toimijan ketteryys takaavat kustannustehokkuuden ja asiakkaille kilpailukykyiset hinnat.

 

Teksti: Yhteistyössä HR With You Oy:n viestintä