Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Markkinoiden parhaat profiilit EL-Partsin esivalmistuksesta

Franklin Oy:lle valoprofiilien valinnassa laadun ohella tärkeää oli, että ne saataisiin valmiiksi oikeisiin mittoihin räätälöitynä.

Joulukuun lopussa Espooseen valmistui Hausia Oyn 10-kerroksinen As. Oy Tapiolan Albatross. Kohteen sähköurakoinnista vastasi asiakkaamme Franklin Oy. Moderniin uudiskohteeseen haluttiin kaunis ja riittävä yleisvalaistus. Taloyhtiön kylpyhuoneissa, keittiöissä ja käytävissä päädyttiin käyttämään EL-Partsin esivalmistettuja valoprofiileita, asuntojen yleisvalaistuksessa Auroran Slimfit-valaisimia sekä varastotiloissa ELIFEn minikotiloisteita.

 

Ammattitaidolla räätälöidyt tuotteet

”Kohteeseen haluttiin hyviä ja laadukkaita valaisimia. Valoprofiileita valittaessa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista meille oli, että ne saadaan valmiiksi oikeaan mittaan räätälöitynä. EL-Partsilta löytyi markkinoiden parhaat profiilit räätälöitynä”, Juha Purolinna Franklin Oy:stä kertoo.
Mittatilaustyönä esivalmistetuilla valoprofiileilla valaistiin keittiön tasojen lisäksi kylpyhuoneita, rappukäytäviä ja auloja. Kylpyhuoneiden esivalmistetut profiilit toimitettiin suoraan peilivalmistajalle, joka hoiti valaisimien asennuksen peilien taakse. Tämäkin helpotti ja nopeutti sähköasentajien työtä, koska kohteessa vain valoprofiilien kytkeminen jäi sähköasentajille.

Käytävä- ja aulavalaistuksiin alakattourakoitsija oli tehnyt valoprofiileille valmiit urat, jonne asennettiin pintaprofiilit. Lopputulos oli yksinkertainen ja tyylikäs. Erityistä kiitosta Purolinnalta sai valoprofiilien kannakkeet:
”Pintaprofiilin kannakkeet jäävät profiilin alle kokonaan piiloon, jolloin lopputuloksesta tuli todella siisti ja viimeistellyn näköinen.”

Fiksumpaa sähköurakointia

Franklin Oy on uuden sukupolven sähköurakoinnin asiantuntija. Yritys suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää kiinteistöjen ja rakennusten sähköteknisiä ratkaisuja tavoilla, jotka parantavat huomisen elämänlaatua jo tänään. Vuonna 2015 perustettu yritys työllistää noin 25 henkeä ja urakoi pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Espoon kohteen lopputulokseen Purolinna on hyvin tyytyväinen:
”Kaikki sujui tosi hyvin, lopputulos on oikein siisti ja valmistui ajallaan. Uusi tarjouspyyntö esivalmistetuista profiileista samanlaiseen kohteeseen on jo lähetetty EL-Partsille.”


Juha Purolinna (oik.) on todella tyytyväinen lopputulokseen. Uusi tarjouspyyntö räätälöidyistä valoprofiileista on jo lähetty EL-Partsin Matille.