Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

XBILin toimitiloihin valot EL-Partsilta

EL-Parts toimitti valaisimet XBILin uuteen syyskuussa avattavaan liikkeeseen. Käytettyjen autojen kauppaan keskittyneelle yritykselle saneerattiin toimitilat Vantaalle lentokentän läheisyyteen. Kohteen sähköurakoinnista vastasi pitkäaikainen asiakkaamme YR-kiinteistöt.

YR-Kiinteistöt on kiinteistöalan moniosaaja, jonka päätoimiala on sähköurakointi. Yritys toteuttaa rakennusprojektien sähköteknisiä palveluita liikekohteisiin ja julkisiin tiloihin. Sen palveluksessa työskentelee noin 10 henkilöä. Vuonna 2012 perustettu yritys on ollut EL-Partsin asiakkaana alusta asti, Jarno Sandellin asiakassalkussa YR-kiinteistöt on ollut jo yli 7 vuotta.
”Tässä ajassa on jo syntynyt pitkäaikainen luottamus myyjään ja tässäkin kohteessa päädyttiin Jarnon suosittelemiin tuotteisiin”, YR-kiinteistöjen toinen omistaja Marko Rautio kertoo.
”Yhteistyö on aina sujunut hyvässä hengessä. On kiva kuulla, että luottamus on molemmin puoleista”, Jarno jatkaa.

 

Elife PL valaisee päähallin
Kohteeseen haettiin yleisvalaistusta ja EL-Partsin varastovalikoimasta löytyi juuri sopivat. Päähalli, varasto ja huoltotila valaistiin kymmenillä Elife PL -teollisuusvalaisimilla, toimistotilat Moduksen LLL-valaisimilla. Näihinkin valaisimiin päädyttiin Jarnon suosituksesta. YR-kiinteistöjen Marko on tyytyväinen toimitukseen ja lopputulokseen: ”Kaikki valinnat osuivat oikeaan. Tämä oli tällainen peruskeikka, johon tuotteet saatiin nopeasti ja läheltä. Toimitukset saatiin juuri silloin, kun haluttiin.”

Kuvauskeikan jälkeen Marko ja Jarno suunnistavat vielä ulos. Ulkoseinille pitäisi saada valaistus mahdollisimman pian. Tuusulan väylältä näkee kohteeseen ja ulkoseinälle on tulossa isot XBILin painatukset, joten hyvä valaistus on tärkeää.
”Opplen heittimet vois olla tähän hyvät. Me katsotaan Rikun (Valaistuksen tuotepäällikkö Riku Kurki) kanssa valaistuslaskelmat, niin nähdään, montako tarvitaan”, Jarno lupaa. Noin viikkoa myöhemmin heittimet ovat asennettuna toimitilojen kyljessä.