Terve! Mä olen Voitto, uusi luottokumppanisi. Kiva nähdä sinut täällä!

Me EL-Partsissa olemme luoneet sähkötukkubisnekseen aivan uuden toimintamallin, joka perustuu sähköisten ratkaisuiden hyödyntämiseen ja yhden toimipisteen taktiikkaan. Tiedäthän, meillä on vain yksi toimipiste, josta suoritamme jakelun koko Suomeen seuraavaksi päiväksi. Toisaalta, meillähän on enemmän noutopisteitä kuin kenelläkään kilpailijallamme, toimitammehan tuotteesi esimerkiksi mille tahansa Ärrälle tai Schenkerin terminaaliin ympäri Suomen. Emme tarjoa kahvittelua noutopisteissä, vaan arvostamme aikaasi ja teemme sen mitä meidän kuuluu: palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Pystymme tarjoamaan sinulle entistä tehokkaamman, innovatiivisen kanavan sähkötarvikehankintoihisi. Verkkokauppamme on taatusti alan paras ja edistynein, ja vastaanotammekin suurimman osan tilauksista verkkokaupan kautta. Sähköiset palvelumme ovat muiltakin osin erittäin kehittyneitä ja voit helposti hallinnoida omia tilauksiasi ja tutkia tilaushistoriaasi.

Haluamme palvella sinua juuri sinun omista lähtökohdistasi. Jos tarvitset nyt heti ja äkkiä tavaran toimituksen toiselle puolelle Suomea, hoidamme sen mutkattomasti. Jos taas kaipaat tukea liiketoimintasi kehittämisessä tai markkinointitoimenpiteissä, istumme kanssasi rauhassa alas ja autamme luomaan toimivan kokonaissuunnitelman tai annamme pikkuvinkkejä. Aivan kuten sinä haluat. Valjastamme osaamisemme sinun liiketoimintasi kehittämiseen.

 Tule Voitto-kumppaniksi!


Nimeäni kantava ainutlaatuinen kumppanuusohjelmamme lupaa, että aina voi voittaa, sinäkin voit. Voitto-kumppanuusohjelma ei arvota asiakkaitamme kokonsa perusteella. Saavutat lisäetuja sen perusteella kuinka suuren osuuden kaikista ostoistasi teet meillä. Meillä siis pienikin voi olla kumppani ja saada huippuetuja ja parasta palvelua.

Mitä korkeammalle tasolle Voitossa kipuat, sitä paremmat edut ja joustavammat ehdot pystymme sinulle tarjoamaan. Nimetyt vastuuhenkilöt palvelevat kumppaneitamme. Me esimerkiksi hyvitämme kumppaneillemme ylimääräiseksi jääneet tuotteet, hoidamme kelapalautukset ja noudamme kelat vaikka suoraan työmaalta, järjestämme koulutuksia ja tapahtumia jne. Sitoutumalla meihin saat luotettavan kumppanin, joka ei koskaan jätä pulaan.

HALUAN KUULLA LISÄÄ!