Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

ELIFE PL valaisee Kyrö Distilleryn tuotantotilat

Kyrö Distillery luottaa LS Sähkötekniikkaan ja LS Sähkötekniikka luottaa ELIFE PL-valaisimiin. Viimeisimpänä valaistiin niillä Kyrön uuden viskitislaamon pullottamo ja pakkaamo.

Lauri Suorauha on EL-Partsin pitkäaikainen asiakas ja yhteistyö luottomyyjä Jarno Sandellin kanssa on jatkunut yrityksen alusta asti. 

LS Sähkötekniikka Oy on vuonna 2015 perustettu sähköalan yritys Isostakyröstä. Yrityksen toiminta keskittyy Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan alueelle ja sen palveluihin kuuluu sähkötyöt uudisrakennuksiin, saneerauskohteisiin, maatalouteen sekä teollisuuteen. Kyrö Distillery puolestaan on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut tislaamo, jonka ruispohjaisia tuotteita valmistetaan vanhassa meijerissä Isossakyrössä. Näiden kahden yrityksen yhteistyö sähkötöissä alkoi vuonna 2016, kun Kalle Valkonen Kyröltä tarjosi LS Sähkötekniikalle uuden ginitislaamon sähkötöitä. Tuon puhelun jälkeen LS Sähkötekniikka on vastannut oikeastaan kaikista Kyrö Distilleryn sähkötöistä.

”Viikon sähkötyöt oli silloin tarjolla ja sillä tiellä ollaan edelleen”, Lauri Suorauha LS Sähkötekniikasta naurahtaa. Viimeisin urakka valmistui viime alkuvuodesta. Kyrön tuotantotiloja laajennettiin uudella viskitislaamolla. Tällä kertaa urakka oli sen verran laaja ja toteutus aikataulu niin nopea, että keikka toteutettiin yhteistyössä toisen paikallisen yrityksen, Sähkötyö Haapalan, kanssa.

 

ELIFE PL valaisee uuden viskitislaamon pullottamon ja pakkaamon.

Luottotuote ELIFE PL
ELIFE PL valaisee suurta osaa kaikista Kyrön tuotantotiloja, sitä löytyy mm. pullottamoista, pakkaamoista ja teknisistä tiloista.
”Kyseistä valaisinta käytetty ympäri rakennusta oikeastaan aina tilanteen salliessa, viimeisimpänä uuden viskitislaamon pullottamon ja pakkaamon tilojen valaisuun”, Suorauha kertoo.
ELIFE PL:n suosion takana on Suorauhan mukaan hintalaatusuhde ja asennettavuus.
”Jokunen sata näitä on mennyt, eikä yhtään susikauppaa ole vielä vastaan tullut. Yksikään valaisin ei ole hajonnut tai tullut hajonneena vastaan”, Suorauha toteaa.

 

ELIFE PL:n lisäksi kohteeseen asennettiin tällä kertaa ELIFEn monikäyttöisiä Kotiloiste-valaisimia keittiöön sekä ohuita ja huomaamattomia Enlite Slimfit-valaisimia neukkariin näyttävämpien sisustusvalaisimien tueksi.