Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

EL-Partsilta lähes 3 kilometriä erikoiskaapelia Lippulaivaan

Winnitec Oy vastasi Espoon uuden Lippulaiva- kauppakeskuksen varavoimajakelusta. Sitä varten tarvittiin lähes kolme kilometriä erikoiskaapelia, jonka EL-Partsin toimitti työmaalle.

EL-Partsilta hoituu myös vähän epätavallisemmat kaapelitoimitukset. Winnitec Oy urakoi varavoimajakelun Espoon Lippulaivan rakennustyömaalla viime kevään ja kesän aikana. Urakkaa varten Winnitec tarvitsi tarkkaan speksattua palosuojattua kuparivoimakaapelia. Sopivan kaapelin etsimisen hoiti Andrei Toikka EL-Partsilta: ”Kun on oikeat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit, niin homma hoituu”. Ennen lopullista tilausta kaapeli hyväksytettiin vielä kohteen pääurakoitsijalla, Skanskalla.

Suositukset EL-Partsille

Vantaalainen Winnitec Oy urakoi pääasiassa kohdennuttuja sähköjärjestelmiä: esimerkiksi datasaleja ja varavoimaan liittyviä asennuksia. Petri Vinni aloitti yrittäjänä 8 vuotta sitten ja nykyisin yritys työllistää noin 10 henkilöä. Lippulaivaan Winnitec asensi varavoima generaattorin, pääkeskuksen ja neljä muuta keskusta. ”Harvinaisemmaksi urakan teki se, että varavoimageneraattorin toimittaja teki myös tarvittavat sähköasennukset”, yrittäjä Vinni kertoo.

Kaapelit toimitettiin työmaalle sovituissa erissä ja toimitukset hoituivat ajallaan. Petri Vinni on todella tyytyväinen ja uskaltaa suositella EL-Partsia myös haastavampiin kaapelitoimituksiin: ”Kaapeli on hyvää ja toimitukset tulivat sovituissa erissä. Kaikin puolin hyvin meni EL-Partsin kanssa.”