Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Referenssikohteemme

Olemme toteuttaneet ratkaisuja monipuolisesti erityyppisiin asiakaskohteisiin kuten liikekeskuksiin, toimistoihin ja ulkovalaistuksiin. Tutustu uusimpiin referenssikohteisiimme alta.

EL-Parts toimitti valaisimet Helsingissä sijaitsevaan julkiskohteeseen

Kohde toteutettiin PXF-Lighting Sigma II -valaisimilla ja kohteeseen meni myös Elife Alpo -pistorasiapylväät, joilla saatiin työpisteiden sähkö- ja datajakelu toteutettua tyylikkäästi ja joustavasti. Tsekkaa kuvat täältä.

 

EL-Partsilta räätälöidyt valoprofiilit erilaisiin kohteisiin

Tiesitkö, että meiltä saat valmiiksi räätälöidyt valoprofiilit haluamassasi pituudessa? Me toimitamme valmiiksi ammattitaidolla räätälöidyt tuotteet työmaallesi parissa päivässä. Vain asentaminen jää sinulle! Tsekkaa kuvia erikohteista täältä.

 

EL-Partsilta lähes 3 kilometriä erikoiskaapelia Lippulaivaan

Winnitec Oy urakoi varavoimajakelun Espoon Lippulaivaan. Urakkaa varten Winnitec tarvitsi tarkkaan speksattua palosuojattua kuparivoimakaapelia. ”Kun on oikeat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit, niin homma hoituu”. Lue juttu täältä.

 

Kustannustehokkaat valaisinratkaisut järkevään hintaan

 Linjateräs uudisti koko kiinteistön valaistuksen viime keväänä. Valaistuksen päivityksellä haettiin valovoimaa, kustannustehokkuutta ja viihtyvyyttä sekä pienempää hiilijalanjälkeä. EL-Parts hoiti kohteen valaisimien valinnat ja toimitukset. Katso kuvat ja lue juttu täältä.

 

Jyväskylän uudiskohteisiin valaisimet EL-Partsilta

Asiakkaamme STT Sähkö Jyväskylä toteutti kahden uudiskohteen sähköurakoinnin Jyväskylässä. EL-Parts Oy:n valaistuksen tuotepäällikkö Riku Kurki vastasi hankkeiden valaistussuunnittelusta. Katso kuvat ja lue juttu täältä.

 

ELIFE PL valaisee  myös Kyrö Distilleryn tuotantotilat

Kyrö Distillery luottaa LS Sähkötekniikkaan ja LS Sähkötekniikka luottaa ELIFE PL-valaisimiin. Viimeisimpänä valaistiin niillä Kyrön viskitislaamon pullottamo ja pakkaamo. Katso kuvat ja lue juttu täältä.

 

ELIFE PL valaisee tuotantotilat Sastamalassa

HT Hi Tech Polymers Oy:n tehdashallin laajennus valaistiin tehokkaasti ELIFE PL -teollisuusvalaisimilla. Katso kuvat ja lue juttu täältä.

 

Moduksen valaisimesta nykyaikainen ja moderni ratkaisu arvokiinteistöön

John Stenbergin rannassa Wärtsilän vanhan pääkonttorin saneerauksessa Moduksen valaisimista räätälöitiin kohteeseen sopiva tyylikäs ratkaisu. Katso kuvat ja lue juttu täältä.

 

Imperialin Profi-valoviivat ja Glo Spot Minit valaisevat toimiston ja koulun tilat tyylikkäästi

Haapaniemenkatu 5:n saaneerauskohde valaistiin Imperialin Profi-valoviivoilla ja Glo Spot Mini -kosketinkiskovalaisimilla tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti. Katso kuvat ja lue juttu täältä.

 

EL-Parts toimitti pistorasiapylväät Helsingin paraatipaikalle

Keskuskatu 7:ssä, sijaitsevan toimistorakennuksen 5-kerroksen saneerausprojektiin valittiin Elifen pistorasiapylväät. Katso kuvat ja lue juttu täältä.