Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Jyväskylän uudiskohteisiin valaisimet EL-Partsilta

Asiakkaamme STT Sähkö Jyväskylä toteutti As Oy Jyväskylän Kilpisenkadun Reimarin ja PEAB:n Business Gardenin uusien toimitilojen sähköurakoinnin viime kesänä valmistuneisiin uudiskohteisiin Jyväskylässä. EL-Parts Oy:n valaistuksen tuotepäällikkö Riku Kurki vastasi hankkeiden valaistussuunnittelusta. 

Viime kesänä Jyväskylään valmistui kaksi uudiskohdetta, joiden valaistusratkaisut tulivat EL-Partsilta. 8-kerroksisen Reimari-taloon valmistui asuntoja kerroksiin ja alimpiin kerroksiin liike- ja toimistotiloja. Business Gardenin uusiin toimitiloihin valmistui erilaisia toimistoja ja neuvotteluhuoneita sekä ravintola. Kohteiden sähköurakoinnin toteutti asiakkaamme STT Sähkö Jyväskylä.

”Valaistussuunnitelmat tehtiin molempiin kohteisiin valaistusstandardien ja kohteen vaatimusten mukaisesti”, Riku Kurki EL-Partsilta kertoo.

Parhaaseen lopputulokseen päästiin tällä kertaa käyttämällä usean eri toimittajan valaisimia. Kohteissa käytettiin mm. Elifen, Moduksen, Auroran, Ligmanin ja Robuksen valaisimia. Valaisimien valintaan asiakkaan puolelta vaikutti erityisesti hinta-laatusuhde, joka toimi tämän tyyppisiin kohteisiin.

”Myös toimittajilta saadut mallivalaisimet ja tuotteiden pitkät takuuajat herättävät luottamusta, kun valaisinmalleja hyväksytettiin asiakkaalla”, aluejohtaja Tommi Oranen STT Sähkö Jyväskylästä kertoo.

 

Modus Fit -paneeli monipuolisilla asennustavoilla

”Pääpositiona kohteissa oli Modus Fit -paneelit, niitä asennettiin yli 500 kappaletta. Valaisimen erilaisiin asennustapoihin löytyi kaikki lisävarusteet, joten asentaminen oli helppoa”, Oranen kertoo.
Kohteissa Modus Fit -paneelivalaisimia asennettiin kolmella eri tavalla: uppo- ja pinta-asennuksen lisäksi paneeleita asennettiin myös vaijereilla riippumaan eri tasoille.Etenkin Business Gardenissa päädyttiin käyttämään paljon ripustettua paneelia, koska katon lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä piti huomioida jo valaisinsuunnittelussa.

 

 

Kohteiden pääpositio oli MODUS FIT -paneelivalaisin, jota asennettiin  yli 500 kappaletta.

 

 

EL-suunnittelupalvelu auttaa kaiken kokoisia asiakkaita

EL-Partsin kautta saa valaistussuunnittelun myös isoihin valaistuskohteisiin. Toki autamme ja neuvomme kaikissa valaistukseen liittyvissä asioissa, myös niissä pienemmissä kuten vaikkapa vain yhden valaisimen valinnassa. Jyväskylän kohteista asiakkaalle jäi EL-Partsin suunnittelupalvelusta jäi vain hyvää sanottavaa.

”Saimme kaikki tarvitsemme ja haluamme suunnitelmat. Riku teki valaistuslaskelmat tyyppitiloille, jotka esiteltiin asiakkaille. Suunnitelmien hyväksyttäminen oli helppoa, kun asiakkaalle oli tarjota tarpeellista valaistusdataa ja näyttää mallivalaisimia. Varsinkin kun valaisinvalmistaja ei ollut tunnettu ennestään”, Tommi Oranen kertoo.

 

 

EL-Partsin Riku Kurki vastasi kohteiden valaistussuunnittelusta. STT Sähkö Jyväskylän aluejohtaja Tommi Oranen on tyytyväinen lopputulokseen ja hänelle jäi Kurjen suunnittelupalvelusta vain hyvää sanottavaa.

 

 

Kohteissa käytettiin myös esimerkiksi kohdetta varten räätälöityjä ELIFE ALPO Pistorasiapyväitä. Reimarin parkkihalli valaistiin Opplen heittimillä ja ELIFE PL -teollisuusvalaisimilla.