Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Schneider Electric

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinta ja automaatioasiantuntija. Schneider Electric tarjoaa laajan valikoiman älykkäitä tuotteita ja ratkaisuja joka kotiin ja kiinteistöön - pistorasioista älykotiratkaisuihin ja teollisuustuotteista sähköautonlatauslaitteisiin.

Täysin uusi Schneider Electric Wiser

Schneider Electricin kokonaan uusi Wiser-älykotijärjestelmä tarjoaa monipuolisen ja helpon ratkaisun kodin ja tilojen ohjaukseen ja automatisointiin. Wiser perustuu sähkökalusteissa olevaan älyyn, jota laajennetaan langattomilla sensoreilla ja laitteilla.

Langattomuus pohjautuu maailmanlaajuiseen Zigbee 3.0 -standardiin. Kaikkea voidaan ohjata ja seurata myös etänä puhelinsovelluksen avulla. Tsekkaa Wiser-esite ja tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme.

EDUT

+ Wiser-tuotteet sopivat normaaliin kaapelointiin, joten toteutus on helppoa ja ratkaisu sopii myös remonttikohteisiin
+ Perinteisen käytön lisäksi kaikkia laitteita voidaan ohjata myös langattomasti kännykästä
+ Langaton ohjaus mahdollistaa tilanteet, ajastukset ja automaatiot, joita voidaan kontrolloida myös etänä
+ Käyttöönotto ei vaadi erikoisosaamista ja onnistuu myös kuluttajalta, kuten myös muutokset jälkikäteenkin

Yksinkertainen käyttöönotto

Wiserin ohjelmointi ja käyttöönotto on helppoa tehdä Wiser by SE -sovelluksella. Sovellus antaa asiakkaallesi asentamasi järjestelmän hallinnan, tilanteiden räätälöinnin sekä automaatioiden asettamisen. Lataa esite ja tutustu lisää.

Videolla Wiserin tuotepäällikkö Pauli Kärnä kertoo tuotteista ja niiden asentamisesta. Katso video ja hyppää älykotien maailmaan.

 

Wiser-kodinohjausjärjestelmä toimii langattomasti missä tahansa kodissa. Sinunkin kotisi voi olla älykoti.

 

Tutustu tuotteisiin: 

 

Exxact – kaikki tarvittava, tyylikkäästi!

Exxact-sähkökalustesarjasta löydät kaiken tarvittavan kotien ja muiden tilojen sähköisiin toimintoihin, tyyliä unohtamatta!

Exxactin valikoimaan kuuluvat modernit valkoiset kytkimet ja pistorasiat ja tyylikkäät antrasiitin väriset vaihtoehdot. Valikoimasta löytyy myös kattavat pinta-asennuskalusteet, jotka on helppo asentaa ja käyttävät enimmäkseen samoja kojeita kuin tunnetut uppoasennettavat vastineensa.

Eri tiloihin

Exxact sähköasennuskalusteista löytyy IP44-luokiteltuja tuotteita, jotka soveltuvat täydellisesti kosteisiin tiloihin, kuten kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin. Sen lisäksi ne ovat erinomainen valinta myös ulkotiloihin.

 

Tutustu tuotteisiin: 

 

Schneider Electric Elko

Uusi ELKO Plus - Sisustajan työkalu

ELKO Plus on moderni asennuskalustesarja, joka tarjoaa inspiroivia sisustusvaihtoehtoja. Muotoilu on teräväkulmaista ja väreinä ovat valkoinen, alumiini ja trendikäs mattamusta. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa universaali LED-säädin ja markkinoiden tehokkaimmat USB- pistorasiat.

Laaja valikoima design-kehyksiä

Lisäksi mallistosta löytyy kattava valikoima erilaisia design-kehyksiä. Modernia metallinhohtoa saadaan käyttämällä Layer-kehyksiä, ja poikkeuksellista ylellisyyttä tuovat aidoista luonnonmateriaaleista työstetyt Option-kehykset. Näiden lisäksi saatavana on esimerkiksi tyylikkäästi valaistuja taustakehyksiä.

Huippuluokan asennettavuus

Asennettavuudeltaan ELKO Plus on huippuluokkaa ja monipuolisen valikoimansa ansiosta se sopii moneen. Tyylikäs ulkonäkö luo hienon käyttäjäkokemuksen ja läpivärjätty rakenne kestää käyttöä, joten mallisto sopii myös esimerkiksi hotellikäyttöön.

ELKO PLUS

Tutustu tuotteisiin: 

 

 

ELKO Plus – Näyttävä design-sarja 

Katso videolta kuinka liuskekivestä tehdyt ELKO Plus -kalusteet sopivat upeaan asuntomessukohteeseen.

 

ELKO RS16

ELKO RS16 on hinta-laatusuhteeltaan lyömätön asennuskalustesarja. Valikoima on hyvin kattava ja sisältää laajasti mm. pinta-asennettavia ja kosteussuojattuja tuotteita. Vaivaton asennus, laadukkaat materiaalit ja ajaton tyyli ovat ELKO RS16 -sarjalle tyypillisiä piirteitä.
 
Luotettava ELKO RS16 -sarja sopii mainiosti asuntotuotantoon ja erilaisiin remontteihin. Ammattiasentaja löytää kattavasta valikoimasta aina sopivan ratkaisun erilaisiin asennustilanteisiin. Työ on myös tehokasta, sillä nopea asennus säästää projektin kokonaisaikaa. Tuoteryhmäesitteestä löydät lisätietoa sarjasta.

Tutustu tuotteisiin: 

 

Kattava Acti9-valikoima

Kodin turvaa ja suojaa

Asennuskalusteemme on valmistettu laadusta, luotettavuudesta sekä turvallisuudesta tinkimättä. Meiltä löytyy ratkaisut myös projektiin kuin projektiin, kuten johdonsuojakatkaisijat ja työvalaisimet.

Tietoa sähköturvallisuudesta

• Suomessa tapahtuu noin 800 sähkötapaturmaa vuodessa
• Suomeen iskee vuodessa keskimäärin 140 000 salamaa
• Suomessa tapahtuu 2 500 sähkön aiheuttamia rakennuspaloja

Valikoimastamme löytyy Schneider Electricin vikavirtasuojat, jotka valvovat eristysvikoja ja katkaisevat vahingolliset vuotovirrat kytkemällä vikatilanteessa vaarallisen jännitteen nopeasti pois. Vikavirtasuoja antaa myös lisäsuojan sähköpalon varalle. Vikavirtasuoja on erityisesti tarpeen suojaamaan kädessä pidettäviä sähkölaitteita

Tutustu tuotteisiin: 

 

Seuraa Schneider Electriciä Facebookissa ja Instagramissa ja #sisustasähköllä