Schneider Electric

Schneider Electriciltä löydät valokytkimet ja pistorasiat sisustukseen kuin sisustukseen. Ideakuvastosta nappaat parhaat vinkit ja ratkaisut kotiisi. Valikoimastamme löytyy älykkäitä, käytännöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja kodin kaikkiin tiloihin ja asiantunteva myyntimme auttaa sinua mielellään!

Schneider Electric Wiser

Wiser yhdistää langattoman tekniikan perinteisiin asennuskalusteisiin. Ideana on tarjota perinteisen käytön ohelle mahdollisuus etäohjaukseen älypuhelimella, jotta valojen monipuolinen käyttö olisi helpompaa. Älypuhelimen ja Wiser-tuotteiden avulla voit luoda erilaisia tilanteita ja ohjata niitä esimerkiksi puheen avulla. Näin ohjaat useampaa valaisinta kerralla ja löydät helposti sopivan tunnelman erilaisiin hetkiin. Samaan tapaan tilanteita voi myös ajastaa, jos haluat esimerkiksi herätä luonnollisesti kirkastu¬vaan valoon.

Tuotteet asennetaan tavalliseen tapaan, eikä käyttöönotto vaadi lainkaan ammattilaista. Wiser sopii mainiosti myös remontointiin ja jo muutamalla tuotteella pääsee nauttimaan nykyaikaisesta valaistuksenohjauksesta.

Wiser on fiksu ja edullinen ratkaisu moderniin valaistuksenohjaukseen, mutta ajatuksena on laajentaa mallistoa tarpeiden mukaan muillekin älykkään kodin osa-alueille helpottamaan arkea. Kaiken perustana on modulaarinen järjestelmä, johon voidaan vaivatta lisätä laitteita tulevaisuudessa.

 

Jokainen koti voi olla älykoti! 

Wiser-kodinohjausjärjestelmä toimii langattomasti missä tahansa kodissa. Sinunkin kotisi voi olla älykoti.

 

Schneider Electric Elko

ELKO Plus on moderni asennuskalustesarja, joka tarjoaa inspiroivia sisustusvaihtoehtoja. Muotoilu on teräväkulmaista ja väreinä ovat valkoinen, alumiini ja trendikäs mattamusta. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa universaali LED-säädin ja markkinoiden tehokkaimmat USB-pistorasiat.

Lisäksi ELKO Plus -mallistosta löytyy kattava valikoima erilaisia designkehyksiä. Modernia metallinhohtoa saadaan käyttämällä Layer-kehyksiä, ja poikkeuksellista ylellisyyttä tuovat aidoista luonnonmateriaaleista työstetyt Option-kehykset. Näiden lisäksi saatavana on esimerkiksi tyylikkäästi valaistuja taustakehyksiä.

Asennettavuudeltaan ELKO Plus on huippuluokkaa ja monipuolisen valikoimansa ansiosta se sopii moneen. Tyylikäs ulkonäkö luo hienon käyttäjäkokemuksen ja läpivärjätty rakenne kestää käyttöä, joten mallisto sopii myös esimerkiksi hotellikäyttöön.

 

ELKO Plus – Näyttävä design-sarja 

Katso videolta kuinka liuskekivestä tehdyt ELKO Plus -kalusteet sopivat upeaan asuntomessukohteeseen.

 

ELKO RS16

ELKO RS16 on hinta-laatusuhteeltaan lyömätön asennuskalustesarja. Valikoima on hyvin kattava ja sisältää laajasti mm. pinta-asennettavia ja kosteussuojattuja tuotteita. Vaivaton asennus, laadukkaat materiaalit ja ajaton tyyli ovat ELKO RS16 -sarjalle tyypillisiä piirteitä.
 
Luotettava ELKO RS16 -sarja sopii mainiosti asuntotuotantoon ja erilaisiin remontteihin. Ammattiasentaja löytää kattavasta valikoimasta aina sopivan ratkaisun erilaisiin asennustilanteisiin. Työ on myös tehokasta, sillä nopea asennus säästää projektin kokonaisaikaa. Tuoteryhmäesitteestä löydät lisätietoa sarjasta.

Tutustu tuotteisiin: 

 

Schneider Electric Acti9

Kodin turvaa ja suojaa

Asennuskalusteemme on valmistettu laadusta, luotettavuudesta sekä turvallisuudesta tinkimättä. Meiltä löytyy ratkaisut myös projektiin kuin projektiin, kuten johdonsuojakatkaisijat ja työvalaisimet.

Tietoa sähköturvallisuudesta

• Suomessa tapahtuu noin 800 sähkötapaturmaa vuodessa
• Suomeen iskee vuodessa keskimäärin 140 000 salamaa
• Suomessa tapahtuu 2 500 sähkön aiheuttamia rakennuspaloja

Valikoimastamme löytyy Schneider Electricin vikavirtasuojat, jotka valvovat eristysvikoja ja katkaisevat vahingolliset vuotovirrat kytkemällä vikatilanteessa vaarallisen jännitteen nopeasti pois. Vikavirtasuoja antaa myös lisäsuojan sähköpalon varalle. Vikavirtasuoja on erityisesti tarpeen suojaamaan kädessä pidettäviä sähkölaitteita

Tutustu tuotteisiin: 

 

Seuraa Schneider Electriciä Facebookissa ja Instagramissa ja #sisustasähköllä