Yritys

EL-PARTS OY - Uuden ajan sähkötukku

Uuden ajan sähkötukku ei ole kiertelyä ja kaartelua, vaan suoraa toimintaa! Halusimme karsia kaikki monimutkaiset ja kalliit toiminnot ja keskittyä yksinkertaisesti nopeaan asiointiin, edullisiin hintoihin ja luotettaviin toimituksiin. Syntyi uuden ajan sähkötukku!

Mitä uuden ajan sähkötukku on:

  • Kustannustehokas
  • Vaihtoehto vanhalle
  • Sähköisen kauppatavan edelläkävijä
  • Innovatiivinen ja muuntautumiskykyinen

Mitä uuden ajan sähkötukku ei ole:

  • Ei raskasta organisaatiota
  • Ei kallista noutopisteiden verkostoa
  • Ei vanhoja kalliita rakenteita

 El Partsin varasto

Toimintamme on joustavaa ja päätöksentekomme tapahtuu tehokkaasti. Joustavuus ja tehokkuus näkyvät myös siinä, että meillä on merkittävässä määrin omaa maahantuontia ja toimimme yhden toimipisteen mallilla, josta suoritamme jakelun koko Suomeen seuraavaksi päiväksi. Sähköisen kaupan osuus on yli 60 % liikevaihdosta.

Rohkeasti erilainen

EL-Parts Oy on suomalainen, nuorekas ja kasvuhakuinen sähkötarvikealantoimija. Lähtökohtamme on tarjota totuttua kustannustehokkaampi väylä ammattiostajien sähkötarvikehankintoihin. Asiakkaitamme ovat alan johtavat teollisuus- ja rakennusalan yritykset sekä kasvuhakuiset pienyritykset. Merkittävä osa asiakkaidemme tilauksista vastaanotetaan verkkokaupan kautta. Myyjämme palvelevatkin asiakkaitamme asiantuntemuksellaan ja henkilökohtaisella myynnillä löytääkseen asiakkaille jatkuvasti uusia ja entistäkin tehokkaampia tarvikehankintatapoja.

EL-Parts Oy on osa Ahlsell-konsernia 4. huhtikuuta 2022 alkaen.

Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa.  Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.  Ahlsell-konserni toimii Pohjoismaissa sekä Baltian maissa. Toimipaikkoja konsernilla on yli 240 ja ahlsellilaisia on yhteensä 5 900. 
Suomen Ahlsell Oy:llä on neljä päätoimialaa: LV-, Sähkö-, Teollisuus- ja Kylmä- & IV-toimiala. Yrityksen noin 655 työntekijää palvelevat asiakkaita 37 toimipisteen kautta ympäri Suomen. Ahlsell Oy:n pääkonttori sijaitsee Hyvinkään logistiikkakeskuksen yhteydessä.